avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, am o hotarare judecatoreasca la care am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, am o hotarare judecatoreasca la care am facut apel ...

Buna ziua, am o hotarare judecatoreasca la care am facut apel pentru ca ceea ce e scris in ea nu corespunde cu realitatea si cererea de chemare in judecata a fost formulata pe minciuni ,dar apelul a fost respins fara a se tine cont de probele depuse la dosar.
Ce pot face mai departe? Inteleg ca trebuie sa astept sa vad motivarea instantei dar ce pot sa fac dupa motivare?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:28, 27 Februarie 2025
Prea multe nu
mai aveți de făcut.. Analizați cu un av oportunitatea formulării unui cai de atac (recurs dacă este prevazuta aceasta cale de atac )sau căile de atac extraordinare cu șanse destul de mici de izbândă.. Dacă nu ați avut av angajat e cu atât mai greu sa mai faceți ceva în cazul în care nu ați formulat apărările corespunzătoare ,administrarea unor probe..Așteptați motivarea apelului..
Ultima modificare: Miercuri, 26 Februarie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc pentru raspuns. Am avut avocat, apararea si probele au fost foarte clare dar doamna presedinta si doamna judecator nu au tinut cont de ele. La interogatoriul de la judecatorie chiar reclamanta a recunoscut ca a mintit in cererea de chemare in judecata, a recunoscut chiar si in intampinarea ei de la tribunal.
Pe portal apare doar ca se respinge apelul ca nefondat, obligarea mea la plata cheltuielilor...., document hotarare fara a se specifica daca am posibilitatea de a face recurs sau daca este definitiva.
Discutați cu av angajat sau mergeți cu actele pt o a doua opinie după comunicarea deciziei din apel.Atunci o sa va lamuriti ce argumente a reținut instanta,o sa vedeți ce posibilități reale mai sunt pt o eventuala cale de atac etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot sa atac o hotarare definitiva? mariazet45 mariazet45 Anul trecut am avut un proces pe rol .o amenda de circulatie .considerand ca nu sant vinovata am deschis actiune in tribunal.Actiunea a fost respinsa ca ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare vichi_90 vichi_90 Buna ziua tuturor va rog daca ma poate lumina cineva: - tribunalul a judecat fondul- sectia contencios - am pierdut - curtea de apel a judecatrecursul - am ... (vezi toată discuția)
Cai de atac intr-un proces de granituire razvan2487 razvan2487 Intr-un proces de granituire am refuzat efectuarea unei expertize TOPO, datorita unor aranjamente pe care le poate face paratul cu topometristul, fiind vorba ... (vezi toată discuția)