avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am deschis un magazin fizic de produse Resigilate / ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am deschis un magazin fizic de produse Resigilate / refubish ...

Am deschis un magazin fizic de produse Resigilate / refubish / Reconditionate / second Hand
Urmează si site-ul in curand
Produsele sunt venite din Uk
Ce garantie trebuie sa acord eu ca persoana juridică minim obligatorie la produse mai sus menționate ?
Garantie minima care ar fi pentru astfel de produse
Garantia va fi suportata de societatea noastra mentionez deoarece producatorul oricărui produs nu acopera garantia produsele care deja au fost returnate pe motiv ca ele deja sunt înregistrate ca fiind retur in sistem
De exemplu un aspirator de Bosch a fost returnat de un client in Uk pe motiv ca nu funcționează cum trebuie , el automat a fost înregistrat cu fiind defect in sistemul celor de la Bosch si nu mai poate fi acoperit de garantia producatorului
Dar in urma verificări noastre aspiratorul este in stare perfecta de funcționare si prezintă foarte putine urme de uzură si poate fi comercializat fara probleme

Nu pot sa imi dau seama cel fel de garantie trebuie sa ofer si care ar fi garantia minima
1 an ? 6 luni ? 2 ani ?

Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2022
Adrian toja, utilizator

Alte discuții în legătură

Retur emag produs incercat adinutza87 adinutza87 Saptamana aceasta am cumpar de la emag un aspirator.Cand l-am bagat in priza am constatat ca nu trage mai deloc praful, iar peria este foarte proasta.Am dat cu ... (vezi toată discuția)
Dreptul consumatorului de a returna produsele Reala Reala Salutare tuturor, Am marea rugaminte de a-mi confirma daca eu inteleg corect legea (O.G.) 130/2000 (modificata prin legea ... (vezi toată discuția)
Daca comercializez produse second-hand, la care mentionez ca ... adrianasavu20 adrianasavu20 Daca comercializez produse second-hand, la care mentionez ca ar putea avea unele defecte sau lipsuri, mai trebuie sa ofer garantie de 1 an? (vezi toată discuția)