avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Daca comercializez produse second-hand, la care ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Daca comercializez produse second-hand, la care mentionez ca ...

Daca comercializez produse second-hand, la care mentionez ca ar putea avea unele defecte sau lipsuri, mai trebuie sa ofer garantie de 1 an?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 07:57, 19 August 2022
mai intai ca garantia nu o oferiti dvs, ea e obligatorie. in al doilea rand, depinde de produse: confectii, electrocasnice, electronice, etc.
produsele second hand sunt folosite, dar nu sunt deseuri: daca au defecte sau lipsuri, ele se constata la triajul dinainte de afisare/ prezentare si se elimina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea produsului second hand ionutbogdan ionutbogdan Buna ziua, detin un magazin cu articole second hand si as dori sa stiu va rog daca sunt obligat să schimb un produs probat înainte si achiziționat de ... (vezi toată discuția)
Garantie 1 sau 2 ani? rzvy rzvy Buna seara, Va deranjez cu o intrebare, legat de garantia produselor. Daca informatia mea este corecta, stiu ca garantia este de 2 ani pentru produsele ... (vezi toată discuția)
Am deschis un magazin fizic de produse resigilate / refubish ... Adrian toja Adrian toja Am deschis un magazin fizic de produse Resigilate / refubish / Reconditionate / second Hand Urmează si site-ul in curand Produsele sunt venite din Uk Ce ... (vezi toată discuția)