avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme apartament/dezvoltator imobiliare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme apartament/dezvoltator imobiliare

Probleme apartament/dezvoltator imobiliare

Detin un apartament cumparat in 2018, de la inceput am avut probleme cu traseul de aer conditionat (condensul curge prin unitatea interioara), mai nou condens in balcon (peretele ud sub toate geamurile). La fiecare abordare a inginerului de santier se incearca o usoara intimidare si tot felul de justificari care nu aduc rezolvare.

In situatia in care dezvoltatorul nu e dispus sa rezolte problemele aparute (raportate si de alti proprietari care insa au evitat durerile de cap suplimentare si au renuntat sa apeleze la ei spre rezolvare) m-ar ajuta temeiul legal prin care ar putea fi obligati sa suporte remedierea problemelor aparute
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2022
Alice in Wonderland, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:57, 10 Decembrie 2022
Notificati oficial dezvoltatorul cu obligatia remedierii deficientelor-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca dupa reabilitarea fatadei blocului ,ploua in balcon si alte ... Marius Negut Marius Negut Daca dupa reabilitarea fatadei blocului ,ploua in balcon si alte probleme ,s-au facut sesizari la firma de reabilitare si autoritati pentru remedierea ... (vezi toată discuția)
Izolație defectuoasă BODROS GHEORGHE BODROS GHEORGHE Bună ziua Vecinii de la etajul superior au o problemă la geamul termopan montat in balcon.pe suprafața unde este montat glaful se scurge apă de ploaie si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am achizitionat un apartament de la un dezvoltator ... Alecs25 Alecs25 buna ziua am achizitionat un apartament de la un dezvoltator imobiliar, iar acesta nu mi-a predat apartamentul cu proces verbal. in momentul de fata am ... (vezi toată discuția)