avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daca dupa reabilitarea fatadei blocului ,ploua in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daca dupa reabilitarea fatadei blocului ,ploua in balcon si alte ...

Daca dupa reabilitarea fatadei blocului ,ploua in balcon si alte probleme ,s-au facut sesizari la firma de reabilitare si autoritati pentru remedierea problemei,insa nu s-a rezolvat nimic ,mai mult a venit factura de plata pentru lucrare in valoare de 9400 de lei ,ce pot face .Platesc fctura ,cu toate ca serviciul prestat nu este conform contractului sau dau in judecata firma care s-a ocupat cu reabilitarea.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:03, 20 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Fiind vorba despre lucrare noua,legal executantul are obligatia legala sa asigure garantia lucrarii
Notificati oficial executantul cu obligatia remedierii deficientelor sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Avannd in vedeere deficientele generate de calitatea executiei,notificati oficial executantul ca urmeaza sa achitati c/v prestatie dupa remedierea acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolație defectuoasă BODROS GHEORGHE BODROS GHEORGHE Bună ziua Vecinii de la etajul superior au o problemă la geamul termopan montat in balcon.pe suprafața unde este montat glaful se scurge apă de ploaie si ... (vezi toată discuția)
Probleme apartament/dezvoltator imobiliare Alice in Wonderland Alice in Wonderland Probleme apartament/dezvoltator imobiliare Detin un apartament cumparat in 2018, de la inceput am avut probleme cu traseul de aer conditionat (condensul ... (vezi toată discuția)
Acoperiș bloc radustefan997 radustefan997 Sunt proprietarul unui apartament la etajul 4, din 4 etaje ale blocului. Am izolat acoperișul blocului cu o firmă particulară. În urma cestei ... (vezi toată discuția)