avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acoperiș bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acoperiș bloc

Sunt proprietarul unui apartament la etajul 4, din 4 etaje ale blocului.
Am izolat acoperișul blocului cu o firmă particulară. În urma cestei activități, ne plouă mai rău ca la început..
Firma a venit de două ori să verifice, dar nu a rezolvat problema. Ce mai pot face pe bază legală?
Menționez că am încheiat contract cu firma și avem garanție timp de doi ani.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:45, 30 Iunie 2016
Daca nu exista intelegere, atunci musai sa-i dati in judecata.Din pacate procesul dureaza si problema nu se rezolva.
Initial parcurgeti procedura prealabila,notificati oficial executantul cu obligatia remedierii defectiunilor,sub sanctiunea obligarii la plata a costurilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua .am cumpărat un apartament la etajul 9 într-un bloc ... Florinbv8 Florinbv8 Buna ziua .Am cumpărat un apartament la etajul 9 într-un bloc nou și îmi ploua in casa .Dezvoltatoru mă cam duce cu vorba în sensul că vine și face ... (vezi toată discuția)
Inundatie de la vecin carmen_dida carmen_dida Buna seara. Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Locuiesc la etajul 5 al unui bloc cu 10 etaje. De cativa ani, plafonul din baia mare a ... (vezi toată discuția)
Daca dupa reabilitarea fatadei blocului ,ploua in balcon si alte ... Marius Negut Marius Negut Daca dupa reabilitarea fatadei blocului ,ploua in balcon si alte probleme ,s-au facut sesizari la firma de reabilitare si autoritati pentru remedierea ... (vezi toată discuția)