avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua .Am cumpărat un apartament la etajul 9 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua .Am cumpărat un apartament la etajul 9 într-un bloc ...

Buna ziua .Am cumpărat un apartament la etajul 9 într-un bloc nou și îmi ploua in casa .Dezvoltatoru mă cam duce cu vorba în sensul că vine și face un proces verbal de constatare și cam atât .Ce as putea sa fac sa se rezolve problema ? Cui să mă adresez ?. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:14, 5 Septembrie 2020
Initial,notificati oficial dezvoltatorul cu obligatia remedierii deficientei-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face cu igrasia din casa daca dezvoltatorul nu isi mai da interesul? Zdaniel Zdaniel Am cumparat un apartament acum 2 ani, nu am avut mari problemepe care nu am putu sa le rezolv, dar in ultimile 6 luni a inceput sa imi apara igrasie in casa, ... (vezi toată discuția)
Apă în balcon de la etajele superioare Andros2016 Andros2016 Salut . Locuiesc într-un ansamblu nou de blocuri , eu fiind situat la etajul 1 toată apa mi se scurge in balcon din picurători pentru ca balconul de la ... (vezi toată discuția)
Apartament nou cu probleme Robea Anca Robea Anca Buna ziua! In luna octombrie am achizitionat un apartament nou intr-un bloc nou, situat la etajul 4/4. Acum o saptamana a inceput sa imi curga apa din tavan in ... (vezi toată discuția)