avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ce pot face cu igrasia din casa daca dezvoltatorul nu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ce pot face cu igrasia din casa daca dezvoltatorul nu isi mai da interesul?

Am cumparat un apartament acum 2 ani, nu am avut mari problemepe care nu am putu sa le rezolv, dar in ultimile 6 luni a inceput sa imi apara igrasie in casa, am cumparat dezumidificator dar este o solutie pe moment, am contactat dezvoltatorul iar acesta ma duce cu vorba ca vine maine si iar maine s.a.m.d , ce este de facut in aceasta situatie?
Ultima modificare: Marți, 9 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:09, 9 Octombrie 2018
Notificati oficial dezvoltatorul cu obligatia remedierii deficientei,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua .am cumpărat un apartament la etajul 9 într-un bloc ... Florinbv8 Florinbv8 Buna ziua .Am cumpărat un apartament la etajul 9 într-un bloc nou și îmi ploua in casa .Dezvoltatoru mă cam duce cu vorba în sensul că vine și face ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse ale locuintei gelutzu30 gelutzu30 buna ziua . anul trecut in octombrie am cumparat o locuinta prin programul prima casa . am trecut iarna cu bine iar acum am observat ca dupa ultima ploaie ... (vezi toată discuția)
Apartament nou cu probleme Robea Anca Robea Anca Buna ziua! In luna octombrie am achizitionat un apartament nou intr-un bloc nou, situat la etajul 4/4. Acum o saptamana a inceput sa imi curga apa din tavan in ... (vezi toată discuția)