avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartament nou cu probleme
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartament nou cu probleme

Buna ziua! In luna octombrie am achizitionat un apartament nou intr-un bloc nou, situat la etajul 4/4. Acum o saptamana a inceput sa imi curga apa din tavan in baie prin alica din baie. Cu probleme mult mai mari de infiltratie a apei am inteles ca au si inca 2 vecini. Am solicitat dezvoltatorului sa face ceva in aceasta privinta si ne tot promite ca va face dar concret nu face nimic. Ce putem face?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:13, 8 Decembrie 2018
Un prim pas este sa notificati dezvoltatorul in scris, cu nr. de inregistrare/ data (se poate trimite prin posta cu confirmare de primire) prin care sa-i dati un termen de remediere.
Posibil sa ajungeti sa deschideti actiune in instanta de judecata.
Ar fi bine ca demersurile sa le faceti impreuna cu vecinii afectati.
Cititi cu atentie contractul de vanzare-cumparare pe care l-ati semnat, in special la garantii si forta majora.
Notificati oficial dezvoltatorul cu obligatia remedierii deficientei-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apă în balcon de la etajele superioare Andros2016 Andros2016 Salut . Locuiesc într-un ansamblu nou de blocuri , eu fiind situat la etajul 1 toată apa mi se scurge in balcon din picurători pentru ca balconul de la ... (vezi toată discuția)
Infiltratii apa la apartament nou ceciliachitea ceciliachitea Ce pasii sa urmez in cazul in care la nivelul tavanului din baie a aparut o infiltratie si in plus am constatat urme de infiltratie de apa la nivelul ... (vezi toată discuția)
Inundatii repetate MatesLoredana MatesLoredana Avem o problema legata de inundatii repetate, inca de cand ne-am mutat (1998), si care in ultimel 3-4 luni s-au agravat, fara ca vecinul sa ia ... (vezi toată discuția)