avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Infiltratii apa la apartament nou
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Infiltratii apa la apartament nou

Ce pasii sa urmez in cazul in care la nivelul tavanului din baie a aparut o infiltratie si in plus am constatat urme de infiltratie de apa la nivelul pardoselii in mai multe locuri,ap fiind la parter. Am preluat ap.in octombrie 2018 si nu locuim permanent in el.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:19, 7 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa precizati date relevante
Apartamentul a fost achizitionat direct de la constructor/dezvoltator ?
Daca ati achizitionat apartamentul direct de la constructor.notificati oficial cu obligatia remedierii deficientelor sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament nou cu probleme Robea Anca Robea Anca Buna ziua! In luna octombrie am achizitionat un apartament nou intr-un bloc nou, situat la etajul 4/4. Acum o saptamana a inceput sa imi curga apa din tavan in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am achizitionat un apartament de la un dezvoltator ... Alecs25 Alecs25 buna ziua am achizitionat un apartament de la un dezvoltator imobiliar, iar acesta nu mi-a predat apartamentul cu proces verbal. in momentul de fata am ... (vezi toată discuția)
Apartament nou achizitionat de la dezvoltator cu probleme fotopoulus fotopoulus Buna ziua, am achizitionat un apartament nou in noiembrie 2014 de la o firma ( dezvoltator imobiliar) la etajul 4, la urmatorul nivel fiind o mansarda cu ... (vezi toată discuția)