avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apă în balcon de la etajele superioare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apă în balcon de la etajele superioare

Salut . Locuiesc într-un ansamblu nou de blocuri , eu fiind situat la etajul 1 toată apa mi se scurge in balcon din picurători pentru ca balconul de la etajul 1 este pur și simplu puțin ieșit in afara iar dezvoltatorul o da de gard ca nu are ce sa facă . Ce as putea sa fac ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:01, 29 Iulie 2020
Notificati oficial dezvoltatorul cu obligatia remedierii deficientei-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolație defectuoasă BODROS GHEORGHE BODROS GHEORGHE Bună ziua Vecinii de la etajul superior au o problemă la geamul termopan montat in balcon.pe suprafața unde este montat glaful se scurge apă de ploaie si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .am cumpărat un apartament la etajul 9 într-un bloc ... Florinbv8 Florinbv8 Buna ziua .Am cumpărat un apartament la etajul 9 într-un bloc nou și îmi ploua in casa .Dezvoltatoru mă cam duce cu vorba în sensul că vine și face ... (vezi toată discuția)
Apartament nou cu probleme Robea Anca Robea Anca Buna ziua! In luna octombrie am achizitionat un apartament nou intr-un bloc nou, situat la etajul 4/4. Acum o saptamana a inceput sa imi curga apa din tavan in ... (vezi toată discuția)