avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Este legal ca o banca sa nu imi ofere PIN-ul cardului ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Este legal ca o banca sa nu imi ofere PIN-ul cardului meu?

Buna ziua.
Am un card de debit si o clona a acestuia. Aceasta clona a expirat, si mi s-a emis un alt card. Am incercat sa il activez si sa aflu codul PIN prin intermediul robotului pus la dispoziție, dar nu primesc mesajele. Din motive personale, nu doresc să folosesc aplicația pe telefon. Am fost la unul din sediile băncii de 3 ori, unde am cerut codul PIN, mentionand ca serviciul prin SMS nu functioneaza, si am fost refuzată de fiecare dată. In plus, am primit recomandarea de a-mi cumpăra un alt telefon mai performant.
Este legal refuzul angajaților de a-mi comunica codul PIN (eu fiind titulara contului) in aceste conditii?
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2022
Oana Dmt, utilizator

Alte discuții în legătură

Comanda online anulata. bani nereturnati de catre banca. chillzilla chillzilla Buna ziua, Am facut o comanda online de pe un site cu profil sportiv. Am achitat suma online cu cardul si am primit E-Mail de confirmare plata, inclusiv SMS ... (vezi toată discuția)
Card bancar blocat in 48 ore - pentru "neactualizarea datelor" ?! ContSters404753 ContSters404753 Buna seara, Am conturi - si carduri - la mai multe banci, printre care si la Garanti Bank. Luni 19.06.2017 am primit un SMS de la un numar necunoscut - 1842 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi ... theo jean theo jean Buna ziua, Am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi din partea bancii Raifeisen si am fost fraudat cibernetic, am luat in considerare emailul ... (vezi toată discuția)