avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Cum radiez 2 firme sa pot vinde ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Cum radiez 2 firme sa pot vinde apartamentul? Una ...

Buna ziua. Cum radiez 2 firme sa pot vinde apartamentul? Una dintre firme a fost a mea, nu mai am activitate din 2011, cealalta a fostului sot, nu stiu cand exact a emis ultima facura, probabil mai mult de 6 ani / suntem divortati din 2003. Eu nu mai lucrez in tara de 4 ani. Fiul meu locuieste in uk, incearca sa vanda apartamentul cu acordul meu. Care ar fi urmatorii pasi? Multumesc mult!
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2022
mihamaxx, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:47, 11 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apartamentul se poate vinde chiar daca exista sediul celor 2 societati la acea adresa. Societatile pot fi dizolvate ulterior, in functie si de decizia asociatilor, pentru o serie de motive inclusiv lipsa sediului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu firme intr-un apartatment fara acordul proprietarului dana_b1702 dana_b1702 In urma cu cateva zile pe adresa mea de domiciliu au sosit 2 plicuri de la Administratia Finantelor Publice pentru 2 societati care au sediul in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Drept locativ al copilului major cu locuinta proprie in apartamentul parintilor divortati care urmeaza sa vanda apartamentul danadinu49 danadinu49 Buna ziua, Am divortat anul trecut dupa o casnicie de 33 de ani. Din casatorie au rezultat 2 copii, o fata si un baiat care sunt majori. Prin semnarea unei ... (vezi toată discuția)
Riscul de a pierde tot malancioiu malancioiu Fratele meu a plecat in strainatate acum multi ani( 12 ani).Aici au ramas sotia si fiul in apartamentul cumparat de ei in timpul casatoriei. Ulterior sotia a ... (vezi toată discuția)