avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Va rog frumos daca puteti sa-mi dati o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Va rog frumos daca puteti sa-mi dati o clarificare. ...

Buna ziua! Va rog frumos daca puteti sa-mi dati o clarificare. Daca un salariat solicita concediu paternal insotit si de certificat de puericultura, conf. Noilor reglementari, acesta trebuie suspendat conf.art51, lit. C Din Codul Muncii, in revisal, cu toaate ca acesta se plateste din fondul de salarii?? Cum va apare in pontaj? Multumesc frumos!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 10 Decembrie 2022
În pontaj se va trece concediu paternal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curs puericultura comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, An un coleg (salariat) care vrea sa faca cursul de puericultura ( sotia este inca insarcinata) As dori sa stiu cu va fi inregistrat in Revisal, ... (vezi toată discuția)
Concediu paternal-suspendarea contractului individual de munca nicolae77 nicolae77 buna ziua, am urmatoarea intrebare: imi poate suspenda angajatorul contractul de munca desi am dus certificatul de nastere si atestat de puericultura? (vezi toată discuția)
Art51,alin1,lit c la concediu nastere copil georgefen georgefen Buna ziua, Sotia mea a nascut si urmeaza sa intru in concediu 15zile (date prin lege 5, plus 10 pt cursul de puericultura). Acum apare problema, cei de la ... (vezi toată discuția)