avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doresc să știu dacă odată cu modificarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doresc să știu dacă odată cu modificarea contractului individual ...

Doresc să știu dacă odată cu modificarea contractului individual de munca, trebuie neapărat modificat și regulamentul intern al societății?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:43, 12 Decembrie 2022
Va referiți la noile modificări?
DA.
În conformitate cu noile prevederi legale, angajatorii au obligația de a își actualiza Regulamentul Intern, Codul muncii suplimentând conținutul său cu două noi capitole, și anume: un capitol destinat regulilor referitoare la preaviz în caz de concediere și un al doilea capitol destinat informaţiilor cu privire la politica generală de formare a salariaţilor, dacă există.

De asemenea, Codul Muncii stabilește în sarcina angajatorilor obligaţia de a aduce la cunoştinţa fiecărui salariat prevederile Regulamentului Intern, în prima zi de lucru, şi de a face dovada îndeplinirii acestei obligaţii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament intern - luare la cunostinta hajnyci hajnyci Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti daca exista o prevedere legala conform careia Regulamentul Intern trebuie sa fie luat la cunostinta prin semnatura de catre ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara ginnyy ginnyy cum pot face dovada ca un salariat a luat la cunostinta de Regulamentul intern afisat la avizier? va multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua. ce trebuie sa contina regulamentrul intern pentru ... Laszlo Ecaterina Laszlo Ecaterina Buna ziua. Ce trebuie sa contina Regulamentrul intern pentru anul 2023 Multumesc (vezi toată discuția)