avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, stabilirea resedintei in alta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, stabilirea resedintei in alta locatie(mutatie) inregistrata ...

Buna ziua,
stabilirea resedintei in alta locatie(mutatie) inregistrata la politie, diferita de adresa de domiciliu, imi ofera dreptul sa inchei contracte cu furnizorul de servicii(gaze, curent, cablu), pe numele meu?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Reziliere contract cablu tv si mentinere contract internet mateias mateias Buna seara, Am incheiat 2 contracte diferite cu acelasi furnizor, unul pentru furnizarea serviciilor de cablu TV si cel de al doilea pentru furnizarea ... (vezi toată discuția)
Contract cu societate care asigura servicii de televiziune si internet denideny denideny Am o problema cu o societate de servicii de cablu si televiziune si proprietarul ap unde am stat in chirie fara acte imi spune ca nu il intereseaza. Am facut ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat intre o persoana fizica si un ii spidii99 spidii99 Am inchiriat un imobil,cu contract de inchiriere inregistrat la anaf pentru am deschide un ii,intro alta localitate fata de cea de domiciliu. Cum procedez cu ... (vezi toată discuția)