avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL

Peste 6 luni termin facultatea de tehnica dentara si urmeaza sa inchei contract cu Laboratorul clinicii dentare unde fac practica. Vreau sa infiintez un SRL in numele caruia sa inchei contractul de prestari servicii cu laboratorul dentar eu urmand a fi salariat. Daca mama nu realizeaza venituri poate fi administrator? Pentru mine e mai avantajos sa fiu salariat sau actionar cu indemnizatie? Firma poate incheia cu laboratorul contract de comision avand in vedera ca eu ca salariat sau actionar am un venit lunar variabil in functie de nr lucrari lunare efectuate? Sau imi fixez un salariu fix iar diferenta mi-o plateste laboratorul ca si comision? Ce taxe as avea de plata? Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 11 Decembrie 2022
AlinaDumitrache, utilizator

Alte discuții în legătură

Cod caen pfa tehnician dentar AlinaDumitrache AlinaDumitrache Am terminat tehnica dentara si vreau sa infiintez un PFA in numele caruia sa inchei contract colaborare cu laborator tehnica dentara. Ce CAEN trec avand in ... (vezi toată discuția)
Lucrare dentara gresita florinn86 florinn86 Buna seara. Totul a inceput acum 2 luni , am strans ceva banuti si am zis sa ma duc la dentist sa-mi pun maselele . Am avut nevoie de 2 lucrari dentare ( punti ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit platit de 2 ori? laurmed laurmed Buna seara la toata lumea, as dori daca se poate un raspuns pe care greu l-am cam primit la problema cu impozitul pe venit..........ce face un cabinet ... (vezi toată discuția)