avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod CAEN PFA tehnician dentar
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod CAEN PFA tehnician dentar

Am terminat tehnica dentara si vreau sa infiintez un PFA in numele caruia sa inchei contract colaborare cu laborator tehnica dentara. Ce CAEN trec avand in vedere ca laboratorul are 3250 ? Daca trec acest cod se intelege ca vreau sa deschid laborator si imi cere autorizatie de mediu..Ori eu vreau doar colaborare pentru prestari servicii de tehnica dentara.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 10 August 2023
AlinaDumitrache, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:19, 10 August 2023
Ce servicii prestati ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl AlinaDumitrache AlinaDumitrache Peste 6 luni termin facultatea de tehnica dentara si urmeaza sa inchei contract cu Laboratorul clinicii dentare unde fac practica. Vreau sa infiintez un SRL in ... (vezi toată discuția)
Pfa in sistem real sau norma venit? AlinaDumitrache AlinaDumitrache Avand in vedere ca urmează sa inchei un contract de colaborare cu un laborator pentru prestari servicii si ca media venitului ar fi de 6500 lei/ luna ce fel ... (vezi toată discuția)
Buna ziua daca am absolvit asistent medical general (10 ani) ... Maria3023 Maria3023 Buna ziua daca am absolvit asistent medical general (10 ani) si acum vreau sa deschid o firma PFA laborator tehnica dentara (si laborator de tehnica dentara ... (vezi toată discuția)