avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA in Sistem Real sau Norma Venit?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA in Sistem Real sau Norma Venit?

Avand in vedere ca urmează sa inchei un contract de colaborare cu un laborator pentru prestari servicii si ca media venitului ar fi de 6500 lei/ luna ce fel de PFA e mai avantajos.? Cel cu Norma de venit sau Sistem Real? Cheltuieli deductibile nu ar fi decat combustibilul sau eventualele reparatii la masina. Asta tinand cont si de viitoarele schimbari fiscale si taxe.
Ultima modificare: Luni, 18 Septembrie 2023
AlinaDumitrache, utilizator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 21:45, 18 Septembrie 2023
Depinde ce fel de servicii ( cod CAEN ) pt ca nu orice cod CAEN este acceptat la norma de venit .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit platitoare de tva mflorin81 mflorin81 Buna ziua, Doresc sa infiintez PFA cu norma de venit pe care o sa facturez numai prestari servicii (comision). Daca fac un contract de comodat cu auto ... (vezi toată discuția)
Cod caen pfa tehnician dentar AlinaDumitrache AlinaDumitrache Am terminat tehnica dentara si vreau sa infiintez un PFA in numele caruia sa inchei contract colaborare cu laborator tehnica dentara. Ce CAEN trec avand in ... (vezi toată discuția)
Sfat referitor la infiintarea unui pfa andreiv3103 andreiv3103 Am o dilema si as dori un sfat de la cineva cu experienta in domeniu. Situatia mea curenta este urmatoarea: sunt angajat cu carte de munca la universitate (10 ... (vezi toată discuția)