avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Persoana fizica am vandut garsoniera in 2021,folosita ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Persoana fizica am vandut garsoniera in 2021,folosita ca locuință. ...

Persoana fizica am vandut garsoniera in 2021,folosita ca locuință. In 2022 am construit o casa noua, ( persoana fizica) pe care am vanduo, tot in 2022.
Intrebare:
1.Ce obligatii de plata am către ANAF???(Impozit,Tva,Cass,Cas,etc)
2.In 2023 ,vreau sa vand un teren catre un SRL. Ce obligatii de plata voi avea catre ANAF???

Alte discuții în legătură

Am vandut in 2021 o garsoniera pe care am cumparat o in 2017. ... ernest ernest Am vandut in 2021 o garsoniera pe care am cumparat o in 2017. Apoi am construit o casa în 2022 pe care am vandut o tot ,în anul 2022. Întrebarea mea : La ... (vezi toată discuția)
Tva 5% la v-c in 2023 si impozit la vanzarea a doua ap.? intrebare ... ken ken TVA 5% la V-C in 2023 si impozit la vanzarea a doua ap.? Intrebare 1: Daca in ianuarie 2022 am incheiat un antecontract pentru un ap. in constructie si am ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartamente primite donatie - plata tva? daniel_mak3 daniel_mak3 Am primit de la tatal meu donatie 3 apartamente intr-un bloc nou dar m-am hotarat sa le vand pentru a cumpara o casa. Am citit ca daca vinzi mai mult de 2 ... (vezi toată discuția)