avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fost proprietar dar nu si-a schimbat buletinul de pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fost proprietar dar nu si-a schimbat buletinul de pe casa cumparata ...

Va salut. Am o problema care de azi a devenit apasatoare doarece m-au vizitat mascatii fara sa am vreo implicatie.
Povestea incepe prin achizitionarea unei locuinte in 2019. Am cumparat de la cineva si fostul proprietar a plecat din locuita. Ulterior am observat ca are mai multe firma facute la adresa unde eu locuiesc si in continuare are buletinul cu vechea adresa, actualmente a mea. Acum problema e ca cu timpul am vazut ca este certat cu legea si banuiesc ca a fazcut mai multe prostii prin firmele detinute de vreme ce azi m-am trezi cu mascatii la usa si cu o percheziitie a casei.
Va rog sa imi spuneti cum pot face ca autoritatile, la verificarile pe care ei le fac, sa isi dea seama ca acum locuieste altcineva si daca exista vreo metoda sa ii radiez firmele de la adresa mea?

Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 13 Decembrie 2022
Dic84, utilizator

Alte discuții în legătură

Mandat de arestare gabibon68 gabibon68 Buna ziua, problema mea este urmatoarea : fiul meu a fost condamnat la x ani de inchisoare cu executare si a fost emis un mandat de arestare. Ca si domiciliu ... (vezi toată discuția)
Scoatere de la o adresa a unei firme bido bido buna ziua, am cumparat o locuinta si am constatat ca primesc o serie de instiintari,facturi, note si plicuri de la Posta Romana, admin financiara care se ... (vezi toată discuția)
Anulare carte identitate Cristian81 Cristian81 Cum se poate anula o carte identitate ? persoana care i am facut buletinul nu a locuit niciodata la adresa respectiva. Multumesc . (vezi toată discuția)