avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mandat de arestare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mandat de arestare

Buna ziua, problema mea este urmatoarea : fiul meu a fost condamnat la x ani de inchisoare cu executare si a fost emis un mandat de arestare. Ca si domiciliu (buletin) figureaza pe adresa noastra dar de locuit a locuit in alta parte. De ceva vreme nu mai stim nimic de el. Politia judiciara l-a cautat la noi, le-am spus ca nu locuieste cu noi si nu stim nimic de el si ne-au spus ca este posibil sa ne trezim cu mascatii ca intra peste noi. ESTE POSIBIL ASA CEVA ??
Va rog mult un raspuns si va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:12, 12 Noiembrie 2014
Daca exista indicii intemeiate ca fiul dvs. s-ar ascunde in locuita dvs., este posibil si asa ceva.
Va multumesc. Mentionez ca noi i-am primit in casa pe cei de la judiciar sa vada ca nu este. Nu au intrat mai mult de holul casei.
Dreptul de a intra il pot obtine.

Daca vor cunoaste ca a venit el acasa vor darama usa daca nu deschideti...
Ultima modificare: Miercuri, 12 Noiembrie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu politie +mascati rmilan2011 rmilan2011 buna ziua tuturor am avut parte de o experienta foarte neplacute in urma cu ceva timp. in jurul orelor 6 dimineata am auzit bubuituri in usa,am sarit ca ars ... (vezi toată discuția)
Vicii de procedura biancaiannys biancaiannys in principiu ma intereseaza daca noul cod va intra in vigoare la 1 oct? sotul meu a fost condamnat la curtea de apel 8 luni inchisoare+suspendarea 1 an si 6 ... (vezi toată discuția)
Recuperari creante de la fostul proprietar mir2006 mir2006 Buna ziua tuturor, Locuiesc de mai mult timp in strainatate, iar la domiciuliul meu din Bucuresti nu locuieste nimeni, apartamentul nefiind inchiriat. Am ... (vezi toată discuția)