avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale angajat-administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

angajat-administrator

Daca sunt administrator al firmei mele, srl, pot fi si salariat al aceleeasi firme? cum imi pot lua venitul ? din profit?
Cel mai recent răspuns: vavaly2002 , utilizator 15:54, 9 Octombrie 2006
da, puteti fi salariat

salariul il luati din venituri
~ Conținut șters la cerere ~
daca esti asociat unic, angajeaza pe cineva cu 2 ore-salariu minim, care sa te poata angaja apoi pe tine ;)
Buna ziua,
as dori parerea juristilor referitor la Legea 656/2002, art.8, alin.k - obligatia de a desemna o persoana din cadrul firmei si de a transmite raport catre ONPCSB ii revine tuturor agentilor economici, indiferent de obiectul de activitate?
Multumesc pentru raspunsuri.
pentru bea_foris - obligatia se refera la toate perosnele juridice si fizice, insa pentru fapte savarsite in afara sistemului finaciar bancar, adica pentru acelea a caror finalitate nu se deruleaza in sistemul financiar bancar.

Alte discuții în legătură

Asociat unic, administrator si salariat cu contrat de munca Gabriel Trifu Gabriel Trifu Legea 31/90 la art. 196 indice 1 alin 3 prevede ca asociatul unic poate avea calitatea de salariat al srl al carui asociat unic este ; La art. 137 indice ... (vezi toată discuția)
Administrator vs angajat lexy3k lexy3k am un SRL (adicasunt pe cale sa il fac:) ) daca eu sunt administratorul si eu realizez toata munca mai am nevoie sa angajez pe cineva adica pot sa primesc eu ... (vezi toată discuția)
Încasare dividende la o banca Karapok Karapok Buna ziua,va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta, am o nedumerire legata de o anume banca din Romania Pe scurt, am o societate comerciala in Timisoara, din ... (vezi toată discuția)