avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Microintreprindere cu un contract de mandat
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Microintreprindere cu un contract de mandat

Microintreprindere cu un contract de mandat pentru administrator cu indemnizatie de 3000lei pe luna indeplineste conditia de cel putin 1 salariat sau nu,
Pana la ce data se depune d700 pentru trecerea impozitarii micro la impozit pe profit incepand cu 1 ian,2023

Alte discuții în legătură

Am deschis o firmă in noiembrie 2022 fără angajat. Constantinesis Constantinesis Buna ziua! Am deschis o firmă in Noiembrie 2022 fără angajat, neplătitoare TVA deci intra la categoria Micro doar 2 luni. Deoarece nu pot avea angajat ... (vezi toată discuția)
Declaratia 010 zolisoft2014 zolisoft2014 La multi ani tuturor! In 2022 am fost microintreprindere fara angajat. Am angajat o persoana cu actele in regula (medicina muncii, contract cu 90 zile proba, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o entitate care are un singur salariat cu norma ... BADEAANA BADEAANA Buna ziua, am o entitate care are un singur salariat cu norma intreaga,cu contract de munca suspendat pentru ingrijirea copilului pana in anul 2024.In acest ... (vezi toată discuția)