avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartament in chirie cu probleme grave
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartament in chirie cu probleme grave

Buna seara, am o întrebare va rog sunt un tânăr de 22 de ani iar acum este prima data pentru mine când m am mutat.
Apartamentul la vizionare a fost Okay toate bune ca după câteva luni sa observ ca toate termopanele din casa făceau condens iar toată casa este plină de mucegai, plină la modul ca a acoperit toată suparata posibila de la frigider robot de Bucătărie pahare tot, ma puteți ajuta cu un sfat in aceasta situație și cum pot proceda Menționez ca propietarul este foarte delăsător și nu dorește sa contribuie mi a adus clor și un aparat de umiditate.
Va mulțumesc anticipat, pentru informații pe cale legală pe care le as putea urma.
Ultima modificare: Marți, 13 Decembrie 2022
Andrei toader, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:42, 14 Decembrie 2022
In cazuri din acestea (stiu din experiente) cel mai bun remediu e sa schimbati locatorul.
Daca amiabil nu puteti solutiona,incercati rezilerea contractului pentru imposibilitate utilizare spatiu urmare deficiente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartamente alaturate neincalzite dinculeana dinculeana Buna ziua, Am si eu o problema . Locuiesc la etajul 3 al unui bloc care este debransat de la sistemul centralizat de caldura din anul 2003-2004. Aproape ... (vezi toată discuția)
Recuperarea garantiei din chirie, am fost nevoit sa plec deorece apartamentul nu mai era locuibil CezarAS CezarAS Buna ziua, Am o problema destul de mare in legatura cu recuperarea unei chirii. Aproximativ acum doua saptamani am fost plecat doua zile de acasa. Cand am ... (vezi toată discuția)