avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Contract de comodat pe un teren
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Contract de comodat pe un teren

Buna dimineata,

Administratorul unei societati are un teren pe persoana fizica. Poate face contract de comodat cu societatea pentru acel teren si sa construiasca o cladire pe firma, sa-si deduca toate cheltuielile cu constructia cladirii , urmand sa fie sediu firmei acolo. In ce conditii? Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:35, 14 Decembrie 2022
Nu se poate în sensul celor dorite de dumneavoastră. Finalizați construcția pe persoana fizica și apoi cedați firmei dreptul de folosinta prin contract de comodat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot construi sediu firma si locuinta ? bbn_1982 bbn_1982 Buna ziua! Am si eu o intrebare. As vrea sa incep constructia unei case. Pamantul este cumparat pe persoana fizica, iar materialele as vrea sa le ... (vezi toată discuția)
Teren pers fizica, autorizatie contructie pers fizica, dar cheltuieli pers juridica MirelaBratu MirelaBratu am urmatoarea situatie: asociatul unic si administrator in acelasi timp al unei societati are un teren.....pe pers fizica. In urma unui contract de comodat s-a ... (vezi toată discuția)
Regim juridic pentru functionare punct de lucru viorelmirea viorelmirea societatea are un teren in propietate , iar in baza unui contract de comodat societatea a cedat pentru constructie terenul , asociatiilor , care au obtinut ... (vezi toată discuția)