avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... se poate da in judecata ELECTRICA FURNIZARE?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

se poate da in judecata ELECTRICA FURNIZARE?

buna ziua,as dori sa stiu daca se poate da in judecata ELECTRICA FURNIZARE pentru suprapret pe kw,amfacut nenumarate reclamatii prin web site ul lor,pe email am fost la sediul lor am numar de ticket,dar ei contiunua sa nu dea niciun raspuns la subiect sau nu raspund
in plus desi este contract nou din nov2021,ei au pus consum mediu lunar pe anul precedent 878 kw,dei acumindexul este 570kw consumati in total
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:03, 16 Decembrie 2022
care e media consumului nov- dec 2021?
dupa conectare in noiembrie,au trimis prima factura in 30 martie2022 cu o greseala de 1607lei adica vreo 1800kw,am facut reclamatie au facut stornare(29aprilie2022) si au trimis factura cu zero (30mai2022) ,dar se pare ca ramas aceasta cifra de consum mediu pe factura-si azi-[pe anul trecut de 878kw,ceea ce este complet fals! deci toate facturile de la inceput -au vazut si angajatii lor de la galati-au fast calculate cu 1.4lei/kw!
faceti reclamatie la anre si anpc.
se va regla in februarie si am intele ca la anul se va factura cf consumului, nu se va mai raporta la consumul anului trecut.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2022
gi-jane2, moderator
am facut deja la anre pe 01.12.2022,si la anpc azi,
editat
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2022
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate actiona in instanta furnizorul de energie electrica
Sansa de raspuns la cereri este O avand in vedere fluctuatiile de consumatori de la un furnizor la altul si mai ales interesul acestora de a detine in evidenta cat mai multi consumatori pe care sa ii "tepuiasca" financiar

Alte discuții în legătură

Buna ziua,as dori sa stiu daca se poate da in judecata electrica ... gabriel123+ gabriel123+ buna ziua,as dori sa stiu daca se poate da in judecata ELECTRICA FURNIZARE pentru suprapret pe kw,amfacut nenumarate reclamatii prin web site ul lor,pe email ... (vezi toată discuția)
Factura energie electrica calculata eronat oldgeorge oldgeorge Factura energie electrica calculata eronat. In iarna, am ales sa schimb furnizorul de energie electrica. Am trecut de la NOVA POWER AND GAS la HIDROELECTRICA. ... (vezi toată discuția)
Bună.in data de 16.11.2022 am fost vizitați de un angajat enel, ... Pop I.S. Pop I.S. Bună.In data de 16.11.2022 am fost vizitați de un angajat ENEL, care ne-a schimbat contractele de electricitate și gaze (noi având la electrica și eon ... (vezi toată discuția)