avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Am doua pensii, de stat si militara. Ambele putin ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Am doua pensii, de stat si militara. Ambele putin peste 2.000 ...

Am doua pensii, de stat si militara. Ambele putin peste 2.000 lei. Cumulate, depasesc 4000, prag pt care se plateste Sanatatea. Am de facut declaratie la Anaf? Pt ca individual nu sunt supuse aplicarii procentului de contrib sanatate. Multumesc

Alte discuții în legătură

In legatura cu un pfa mihasava35 mihasava35 Buna ziua, Am fost nevoita sa imi deschid un PFA in urma cu o saptamana. Mi sa spus de la registrul comertului ca trebuie sa complectez un ... (vezi toată discuția)
Rog sa îmi precizați,începând cu ianuarie 2023, ... Began Began Bună ziua, Rog sa îmi precizați,începând cu ianuarie 2023, venitul din pensii neimpozabil este de 3000 lei ( pentru pensiile ce depasesc 4000 lei )? ... (vezi toată discuția)
Din indemnizatia ccc se retine contributia la pensii? adela05 adela05 Vreau sa stiu daca din indemnizatia CCC (sper ex, suma de 1200 lei) se mai retine contributia la pensii si, eventual, alte contributii? Adica, daca in urma ... (vezi toată discuția)