avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dacă am brațul 5300 lei si 3 persoane in intretinere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dacă am brațul 5300 lei si 3 persoane in intretinere soția ...

Dacă am salariu brut 5300 lei si 3 persoane in intretinere soția și 2 copii mai am vreo deducere de la 1 ianuarie 2023
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2022
adita100a, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:13, 16 Decembrie 2022
Deducerea personala de baza se va acorda pentru persoanele fizice care au un venit lunar brut de pana la 2000 de lei peste nivelul salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata aprobat prin hotarare a Guvernului, in vigoare in luna de realizare a venitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. il am trecut pe tata coasigurat. mi s-a spus ca din ... Melania O Melania O Bună ziua. Il am trecut pe tata coasigurat. Mi s-a spus ca din moment ce am un salar brut peste 5000 de lei, el nu mai beneficiază ca si coasigurat si la ... (vezi toată discuția)
Bună seara, mi-am început activitatea la o firma proaspăt înființată ... Ana-Florica Ana-Florica Bună seara,mi-am început activitatea la o firma proaspăt înființată și voiam sa întreb dacă pot beneficia de deducere personala de bază. Menționez ... (vezi toată discuția)
Deducere la stat pentru doua persoane aflate in intretinere? lliviu2013 lliviu2013 buna ziua am icercat sa obtin un credit astazi la banca . am salariul de 850 lei si cei de la banca mau intrebat cine beneficiaza de deducere de la stat pentru ... (vezi toată discuția)