avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unitatea pilot a unei francize, trebuie sa fie sub ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unitatea pilot a unei francize, trebuie sa fie sub umbrela legala ...

Unitatea pilot a unei francize, trebuie sa fie sub umbrela legala a aceleiasi firme ce vinde franciza?
Separat, un angajat al firmei ce vinde franciza, poate fi tras la raspundere pentru actiunile intreprinse pe unitatea pilot, firmele fiind diferite, dar cu atributii trecute in fisa postului in acest sens? Firmele fac parte din acelasi grup.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:41, 16 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are cum sa aiba atributii pe ambele societăți

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat al unui francizat czs czs Buna ziua Doresc sa intreb care sunt obligatiile unui angajat al unei firme care detine o franciza?Mai exact angajatul francizatului poate sa fie tras la ... (vezi toată discuția)
Fisele de post alina_zna alina_zna v a rog frumos sa ma ajutati in legatura cu o problema, eu sunt secretara la o firma si doamna directoare m-a delegat sa fisele posturilor tuturor ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie alice29 alice29 Buna seara, am si eu cateva intrebari legat de schimabarea atributiilor de serviciu. In urma cu 3 ani am fost angajata intr o institutie de stat pe un post ... (vezi toată discuția)