avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajat al unui francizat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajat al unui francizat

Buna ziua

Doresc sa intreb care sunt obligatiile unui angajat al unei firme care detine o franciza?Mai exact angajatul francizatului poate sa fie tras la raspundere de francizor?Angajatului i se imputa fapte si nereguli contabile constatate in documentele francizorului.Angajatul are semnat un contract de munca cu francizatul,contract in cadrul caruia nu sunt prevazute obligatii si indatoriri fata de o alta firma.
Cel mai recent răspuns: savaaurel , utilizator 22:06, 19 Martie 2012
Angajatul nu poate fi tras la raspundere decat de angajatorul său in privinta indeplinirii necorespunzatoare sau a neindeplinirii atributiilor stabilite prin fisa postului ...
buna seara,eu de exemplu am o franchisa,si va pot spune ca firma ,,mama,, nu este responsabila de angajatii mei,sau de cum i-mi fac eu treburile,doar in cazul reclamatiilor se poate spune ca vor intervenii,si alea fiind numai in cazuri bine stabilite....si in cazul care spuneti dv.NU-firma ,,mama,,nu se face razpunzatoare de asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributii care nu se afla in fisa postului ContSters22096 ContSters22096 daca un angajat avea si atributii care nu erau stabilite prin fisa postului, iar in cadrul indeplinirii acestor din urma atributii a savarsit o infractiune, ... (vezi toată discuția)
Unitatea pilot a unei francize, trebuie sa fie sub umbrela legala ... suciu_diana suciu_diana Unitatea pilot a unei francize, trebuie sa fie sub umbrela legala a aceleiasi firme ce vinde franciza? Separat, un angajat al firmei ce vinde franciza, poate ... (vezi toată discuția)
Bună am fost angajata intr o firma ( franciza) din românia. ... AlGh AlGh Bună Am fost angajata intr o firma ( franciza) din România. La semnarea contractului am semnat și un act adițional care avea o clauza cum ca dacă plec ... (vezi toată discuția)