avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort fara partaj. In 2015-2016 am avut divortul de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort fara partaj. In 2015-2016 am avut divortul de sotul meu. ...

Divort fara partaj. In 2015-2016 am avut divortul de sotul meu. In timpul casatoriei a luat fara stirea mea un credit provident ca sa isi cumpere haine de firma. Am aflat dupa de imprumutul acesta si cat timp am mai fost impreuna am achitat eu rata ,saptamanal ma vedeam cu o doamna de la Provident si ii achitam. Am divortat,mi-am vazut de viata mea si m-am trezit ca imi vin acasa mie plicuri de la Provident cum ca nu a platit de atunci si ca il dau in judecata. El poate dupa atatia ani sa ma oblige prin partaj sa ii platesc eu datoria la Provident? Eu nu am beneficiat de nici un leu in acel moment.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:28, 16 Decembrie 2022
Este datorie comuna si prin urmare ambii soti poti fi tinuti solidar de plata acesteia daca creditul a fost unul pentru nevoile casatoriei, ceea ce nu este cazul in speta dvs.
Va multumesc inca o data pt. raspuns. Daca sunteti din Bucuresti si voi avea nevoie de un avocat, avand in vedere ca nu stiu la ce sa ma astept din partea lui, pot sa apelez la dv. sa ma reprezentati in instanta?

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Este datorie comuna si prin urmare ambii soti poti fi tinuti solidar de plata acesteia daca creditul a fost unul pentru nevoile casatoriei, ceea ce nu este cazul in speta dvs.

Da ma puteti contacta daca va fi cazul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri comune danielamargian danielamargian Supun atentiei dvs urmatoarea speta..in interiorul unei casatorii care a durat 22 de ani, au fost contractate mai multe imprumuturi la banci. Ultimul imprumut ... (vezi toată discuția)
Imprumut la provident dana123456 dana123456 am facut un imprumut la provident in dec 2015 am avut unele probleme in 2016, am devenit pensionara, am vorbit cu seful de la provident in 2016 anuntand ca nu ... (vezi toată discuția)
Partaj credit codrutz2007 codrutz2007 Buna seara ! Fratele meu a inaintat divortul fiind de acord ambii, avand un copil . Acest copil ramane la mama ,tatal platind pensie alimentara cat a fixat-o ... (vezi toată discuția)