avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara,soțul meu are o pedeapsa de 1 an și 11 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara,soțul meu are o pedeapsa de 1 an și 11 luni,a executată ...

Bună seara,soțul meu are o pedeapsa de 1 an și 11 luni,a executată până acum zi la zi 1 an și 6 luni,a ieșit,la munca, nu a avut niciun raport,a fost căutat,a participat la un program de reintegrare în societate..acum trei luni comisia penitenciarului l a admis dar i s au dat 3 luni amânare. A terminat și cele trei luni din amânare și a intrat din nou în comisie unde a fost admis acum așteptam să se fixeze data instanței. Se poate sa mai primească o a doua amânare? Vă mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata adoraalina adoraalina Buna ziua.Sotul meu are o pedeapsa de un an si 4 luni pt delapidare si fals sub semnatura privata,iar pe 25 aprilie trebuie sa intre in comisia de eliberare,nu ... (vezi toată discuția)
Eliberare fixa la sfarsitul jumatatii din pedeapsa? Unknown25 Unknown25 Buna !Sotul meu este incarcerat din 8 iulie 2020 pt condus fara permis(avand alte 2 dosare in spate pt condus fara permis si inca 2 pt furt-pt toate acestea a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - sanse de liberare conditionata adelam31 adelam31 Sotul meu are o pedeapsa de 4 ani si 6 luni, din care a execurat 3 ani la zi.. Ar trebui sa intre in comisie de liberare conditionata curand.. Ce sanse de ... (vezi toată discuția)