avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa știu dacă legea prevede prescripția ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa știu dacă legea prevede prescripția termenului de ...

Vreau sa știu dacă legea prevede prescripția termenului de obținere a autorizației de construire pentru un imobil cu destinația casa de locuit construit in 1970.având în vedere ca nu apare pe niciun document legal .cei care locuiesc la acest imobil manifesta un comportament agresiv, motiv pentru care i am actionat si in instanta.ultima surpriza din partea lor a fost acum o luna cand s au urcat pe acoperisul casei si au aruncat cu caramizi pana mi au spart canalizarea.am facut scris și către politie și către primărie. Mi s a comunicat de la primărie ca trebuie sa ma adresez altor institutii sa rezolve problema autorizației și neplata impozitelor......etc.unde trebuie sa fac scris ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:21, 18 Decembrie 2022
Daca aveti certitudinea ca nu exista autorizatie de constructie,sesizati oficial disciplina in constructii ,serviciul urbanism din primaria teritoriala,autoritatea de stat in constructii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie ilegala alicexxv alicexxv Problema mea este urmatoarea: in spatele casei mele care este pe hotar si are un singur nivel se construieste un bloc pe calcan care nu respecta normele ... (vezi toată discuția)
Schimbarea de destinatie si cartea funciara !!! Anjelique Anjelique In urma cu 11 ani , impreuna cu sotul meu ( actualmente ex ), am construit o statie service auto , care din lipsa de fonduri nu a mai putut fi pusa in ... (vezi toată discuția)
Pot uza de art 2 din legea 50/1991 pentru amenajarea unei camere in pod? MihaiBarbu MihaiBarbu Bună ziua, Doresc să amenajez o cameră în podul casei, cu o suprafaţă de nu mai mult de 20% din suprafaţa totală a casei. Ca să o acopăr se va ... (vezi toată discuția)