avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Referitor la dreptul de compensare gaze si energie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Referitor la dreptul de compensare gaze si energie electrica. ...

Referitor la dreptul de compensare gaze si energie electrica. Fiul meu detine doua apartamente, unul fiind trecut pe numele lui cu contract de vanzare cumparare, de la bunici, dar cu specificatia ca "Cumparatorul va intra in stapanire de drept a imobilului vandut, de astazi data autentificarii prezentului contract iar in fapt numai la decesul nostru, al ambilor vanzatori inreucat noi, vanzatorii intelegem sa ne rezervam un drept de abitatie viager asupra apartamentului(dreptul de a locui tot timpul vietii ) Buncii beneficiaza de drepul de compensare, apartamentul lor fiind a doua proprietate a fiului meu ? Multumiri !

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare in legalitate Georgia55 Georgia55 Prin contract de vanzare-cumparare, fiul meu, minor, (actualmente major),prin mine(mama)curator , a cumparat apartamentul bunicilor. In contract se ... (vezi toată discuția)
Contract v/c cu rezervarea dreptului de abitatie viagera shaq shaq Buna ziua. In ian 2007, am incheiat cu socrii mei un contract de vanzare cumparare in care ei ne vand mie si sotiti mele o proprietate: in contract scrie ... (vezi toată discuția)
Drept de abitatie paula38 paula38 Buna ziua ,va rog lamuriti-ma si pe mine cum sa interpretez un paragraf dintr-un contract de vanzare cumparare si ce drept are accea persoana, Astfel in anul ... (vezi toată discuția)