avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Mi-a fost suspendat permisul pentru 60 de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Mi-a fost suspendat permisul pentru 60 de zile pe ...

Buna ziua! Mi-a fost suspendat permisul pentru 60 de zile pe fondul neacordarii de prioritate la o trecere de pietoni, desi eu cand am trecut nu-mi amintesc sa fi vazut vreun pieton si sa nu-i fi acordat prioritate de a traversa. Echipajul de politie a venit la ceva timp dupa mine, m-a oprit si mi-a relatat ca era un pieton in partea stanga pe care eu nu l-am vazut! In partea stanga este un scuar si cel mai probabil daca a fost un pieton acela a traversat dupa ce eu clar eram deja pe trecere cu mult. Ma simt nedreptatita si as vrea sa contest suspendarea doar ca nu stiu cum ar trebui sa arate contestatia, ce sa scriu in ea si cum s-o formulez. Daca ar putea cineva sa ma ajute cu un model, v-as fi tare recunoscatoare!!
Cel mai recent răspuns: simona89 , utilizator 16:00, 18 Decembrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare pv semnat m_nitu m_nitu Buna ziua! Va rog daca puteti sa ma sfatuiti daca se mai poate face ceva in cazul meu: Am condus autoturismul meu inmatriculat in Bulgaria in oras ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala xax xax mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru neacordarea de prioritate la pietoni.s-a intamplat asa: am virat stanga la o intersectie la culoarea verde a ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv pt neacordare de prioritate la trecere de pietoni cu scuar catalins10 catalins10 Buna ziua, Ieri 7 sept. 2009 mi-a fost retinut permisul de conducere pentru neacordare de prioritate la o trecere de pietoni prevazuta cu scuar (doua ... (vezi toată discuția)