Bună ziua. Am contract de muncă, pe perioadă nedeterminată, cu perioadă de probă de 90 zile. Contactul este din data de 21.11.2022. Acum 2 zile am aflat că sunt însărcinată. Pot fi concediată, fiind în perioada de probă, din cauza stării mele de graviditate?
Mulțumesc în avans pentru răspunsuri!
Art. 21 alin. (1) lit. a din OUG 96/2003 interzice in mod categoric incetarea raporturilor de munca salariatei gravide, din motive care au legatura cu starea de graviditate a acesteia.
Ok. Deci nu contează că sunt în perioada de probă? Nu are nicio legătură?
Cornel Vasile a scris:
Art. 21 alin. (1) lit. a din OUG 96/2003 interzice in mod categoric incetarea raporturilor de munca salariatei gravide, din motive care au legatura cu starea de graviditate a acesteia.
Buna seara
Nu puteti fi concediata din cauza starii dvs de graviditate, insa puteti fi concediata din motive disciplinare, de exemplu.
Angajatorul va poate inceta unilateral contractul in perioada de proba chiar daca sunteti insarcinata, insa nu poate prin concediere avand ca motiv starea dvs de graviditate. [ link extern ] /
Risc maternal
SandraMaria03
Bună dimineața! Pot fi concediata daca sunt in perioada de probă intr.un contract pe perioadă nedeterminată, in conditiile in care sunt însărcinată si ... (vezi toată discuția)