avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul diurna externa Buna ziua am urmatoarea situatie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul diurna externa Buna ziua am urmatoarea situatie . Un salariat ...

Calcul diurna externa
Buna ziua am urmatoarea situatie . Un salariat al firmei pleaca in delegatie cu autoturismul firmei la ora 07,00 . La ora 17,00 trece frontiera in Ungaria , iar la ora 22,00 ajunge in Slovacia , unde se cazeaza . Aceasi situatie se intampla si la intoarcere . Avand in vedere ca deplasarea pe teritoriul Romaniei a durat mai putin de 12 ore, are dreptul la diurna interna pentru cele doua zile ?
Multumesc mult !

Alte discuții în legătură

Buna ziua, un angajat pleaca in data de 3.06 la ora 8 din bucuresti ... luminita29 luminita29 Buna ziua, Un angajat pleaca in data de 3.06 la ora 8 din Bucuresti cu destinatia Chisinau. Se intaorce pe 4.06 la Bucuresti la ora 23. Puteti sa ma ... (vezi toată discuția)
Cum pontam timpul de deplasare in interes de serviciu? moncu moncu Buna ziua. Societatea noastra are personal care se deplaseaza in interes de serviciu foarte des ( fac parte din corpul de control si merg peste tot in tara). ... (vezi toată discuția)
Calcul diurna cealicu_ca cealicu_ca Salut, As dori sa stiu modul de calcul al perioadei pentru care se acorda diurna. Aliniatul 3 din articolul 7 din Hotararea nr. 518 din 10 iulie 1995 ... (vezi toată discuția)