avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cerere pentru custodia unei minore de 1,3 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cerere pentru custodia unei minore de 1,3 ani

as dori sa iau eu in custodie fica noastra de 1,3 ani,deoarece mama sa a plecat la munca in strainatate,din probleme financiare,ne-am certat si nu mai suna nici sa intrebe de copil,mentionez caci nu suntem casatoriti,si ea mai are un minor in varsta de aprox.7 ani dat in plasament.Eu nu lucrez,deoarece am grija de copil,stau la parinti si am o situatie materiala buna.
Cel mai recent răspuns: ralu_2008 , utilizator 21:53, 21 Ianuarie 2010
in situatia in care dumneavoastra nu aveti niciun venit puteti solicita asistenta juridica din oficiu si sa demarati actiune pt incredintarea minorei catre dvs. asta in situatia in care sunteti trecut pe certificatul copilului ca fiind tatal ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere copil minor din tara dana_thebest dana_thebest Buna ziua, am o urmatoare problema. Am trait in concubinaj cu tatal ficei mele, care are varsta de 4 ani, acum imi face viata calvar si intentez sa ies cu fica ... (vezi toată discuția)
Proces de divort chrysler_sro chrysler_sro buna ziua.am si eu nevoie de niste lamuriri.sunt casatorit de 3 ani si avem si o fetita de 3 ani,si de o perioada nu ne mai intelegem ea a fost plecata ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor florin2008 florin2008 buna seara. sunt in divort cu sotia mea si as vrea sa stiu daca as putea obtine eu custodia copilului.copilul are decat 3 luni.problema este ca mama are foarte ... (vezi toată discuția)