avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Plafonare energie la firme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Plafonare energie la firme

AJUTOR PLAFONARE ENERGIE ELECTRICA
Bună seara , vă rog tare mult să mă ajutați cu un sfat legal .
Dețin o societate Caen 9601 , spațiul comercial unde îmi desfășor activitatea este al soacrei , iar contractul de emergie electrică este pe numele ei , persoană fizică .
Va rog mult să ma lămuriți exact cum pot beneficia de acel 85% din totalul consumului cu preț plafonat , ce model de cerere sau declarație trebuie să depun ( dacă se poate atașa mă ajută mult ) . Ce felde cerere sau declarație trebuie să depunem ? Ce trebuie să complectăm exact ? Putem beneficia pt locul de consum noncanic de palfon ? Pe net și site.ul furnizorului ENEL ENERGIE SA , sunt foarte ambigue explicațiile și cerințele .
Soacra mai are în proprietate încă două apartamente și o casă cu contract la același furnizor . Va rog mult ajutați-mă cu un sfat concret și explicit nu cu art de lege .
Vă mulțumesc frumos anticipat pt toate răspunsurile și informațiile .
Ultima modificare: Marți, 20 Decembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:03, 19 Decembrie 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! daca legea privind plafonarea prețului la energie ... gabiliviu gabiliviu Bună ziua! Daca legea privind plafonarea prețului la energie electrică pentru alta proprietate detinuta se aprobă, ce se poate face in cazurile de mai ... (vezi toată discuția)
Apartament nelocuit, cum fac cu energia electrica? mir2006 mir2006 Buna ziua, va rog sa ma sprijiniti in urmatoarea problema: voi locui in strainatate pt cativa ani si nu doresc sa inchiriez apart. In acest caz, cum sa ... (vezi toată discuția)