avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... in noua lege a pensiilor vaduvele care ies anul anul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

in noua lege a pensiilor vaduvele care ies anul anul la pensie ...

in noua lege a pensiilor vaduvele care ies anul anul la pensie pot beneficia de 25 % din pensiei ce ar fi trebuit sa aiba sotul decedat care si el la randul lui ar fii trebuit sa iasa la pensie anul viitor ?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 10:20, 20 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa ar trebui , aplicarea acelui articol din legea 127/2019 s-a prorogat ( amanat ) pana in septembrie 2023 . Dar - am citit in presa - Guvernul vrea sa amane din nou , pana in 2024 , nu stiu daca au dat deja vreun act normativ in acest sens . Ar fi mai intelept sa nu contati pe acei bani , si , daca se va mai aplica vreodata , cu atat mai bine ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pensionar limită de vârstă pensie 1729 și aș dori să ... Ivan Vintilica Ivan Vintilica Sunt pensionar limită de vârstă pensie 1729 și aș dori să știu dacă am dreptul la un ajutor de 25% din pensia soției decedate, pensionara pentru ... (vezi toată discuția)
Legea mamelor eroine 1 ianuarie 2023 niflor niflor Buna seara, Am citit ;In legatura cu Legea mamelor eroine OUG nr. 8 din 2021 care a fost amanata. Respectiv; (1) Femeile care au realizat stagiul minim de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum se obtine 25% din pensia soțului decedat, conform ... reptila reptila Buna ziua! Cum se obtine 25% din pensia soțului decedat, conform legii 127/2019, art. 113? De cand se pune in aplicare legea? Ce documente trebuie? (vezi toată discuția)