avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt pensionar limită de vârstă pensie 1729 și aș ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt pensionar limită de vârstă pensie 1729 și aș dori să ...

Sunt pensionar limită de vârstă pensie 1729 și aș dori să știu dacă am dreptul la un ajutor de 25% din pensia soției decedate, pensionara pentru limită de vârstă. Nu m-am recăsătorit și am fost
casatoriti 36 ani.
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 08:28, 6 Decembrie 2022
Acum nu aveti , aplicarea articolului din Legea 127/2019 care prevedea acordarea acestui ajutor a fost prorogata ( amanata ) pentru septembrie 2023 , si se aude ca Guvernul va da o noua amanare - pana in ian 2024 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In noua lege a pensiilor vaduvele care ies anul anul la pensie ... muntean adriana muntean adriana in noua lege a pensiilor vaduvele care ies anul anul la pensie pot beneficia de 25 % din pensiei ce ar fi trebuit sa aiba sotul decedat care si el la randul ... (vezi toată discuția)
Ajutor social mariangela55 mariangela55 Buna ziua! Sotul a decedat in luna aprilie 2019 avand pensia la limita de varsta de 1500 lei. Eu sotia am pensia de 1200 lei la limita de varsta. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Pentru ajutorul de 25 la sută din pensia soțului decedat pot ... JuganDumitru JuganDumitru Pentru ajutorul de 25 la sută din pensia soțului decedat pot să depun actele la casa de pensii?Îndeplinesc toate condițiile. Vă mulțumesc! (vezi toată discuția)