Buna. Am o intrebare. Fratele meu este intr un dosar de trafic de droguri. Are incadrare de 2-7 si 3 luni-2 ani pt consum. Si- a recunoscut faptele deci s -a scazut o treime. Este la prima fapta. Nu are vanzari autorizate si nici martori impotriva lui. El detinea 250 grame. Dupa experienta dumneavoastra, ce sanse sunt sa ia cu suspendare?
A formulat 4 denunturi. Dar nu gaseste pe nimeni sa l ajute cu o cumparare autorizata.... pt a beneficia de injumatatirea pedepsei.... plus ca persoanele denuntate au aflat ca este inchis. Multumesc anticipat
Pentru a fi redusa cu jumatate pedeapsa prevazuta de lege, respectivul denunt trebuie sa fie valorificat, deci cercetarea penala sa se soldeze cu acordarea calitatii de suspect, in ceea ce o priveste pe respectiva persoana cercetata penal.
Un denunt care nu a dus la o astfel de concluzie, ca si cea sus expusa, nu poate fi invocat, in sensul de a reduce cu jumatate pedeapsa prevazuta de lege.
Droguri
Georgianaaaa9876
Buna seara ! Prietenul meu a fost prins de curand cu 600 de grame de canabis,precizez ca este la prima fapta ! Are sanse sa scape cu o pedeapsa cu suspendare ... (vezi toată discuția)
Recunosterea faptei
florin2kx
Am inteles ca in cazul de trafic de canabis, daca faci un denunt limitele pedepsei sunt reduse la jumatate. Am mai citi in codul penal ca, daca recunosti fapta ... (vezi toată discuția)
Droguri canabis
THC
Am fost prins cu 1 prieten de diicot am fost bagat la categoria complice la trafic de canabis .Ce sanse am sa imi iau cu suspendare? si cam cat ar fi? acuma ... (vezi toată discuția)