avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Va rog sa ma sfătuiți cum ar trebui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Va rog sa ma sfătuiți cum ar trebui procedat în ...

Bună ziua. Va rog sa ma sfătuiți cum ar trebui procedat în următorul caz. Exista un titlu de proprietate pe o suprafață de teren mostenita de la părinți. Părinții au decedat.
Pe respectivul titlu apar 4 frați (copii celor decedati), care la câțiva ani după decesul parintilor au făcut cerere pentru a primi respectiva suprafață de teren. Numai ca pe lângă cei 4 frați, mai sunt încă 2 frați în viata, unul din ei fiind tatăl meu. Aceștia 2 nu apar pe titlu. Tatăl meu (persoana cu handicap, hipoacuzica) nu a fost chemat și nu a știut nimic despre cererea făcută și de aceea nici nu apare în titlul de proprietate. Credeți că aș putea face ceva în calitate de fiu pentru a obține ceva din respectiva suprafață de teren? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Mostenire - rog lamuriri ramiha ramiha Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema: Tatal meu a decedat acum 3 ani. Avea de recuperat o suprafata de teren de la primaria ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu de proprietate ionut daniel ionut daniel Un titlu de proprietate emis in anul 1994 cu legea 18/1991,pe un teren revendicat de bunica mea poate fi atacat in instanta acum de fratii vitregi ai tatalui ... (vezi toată discuția)
Drept civil-mosteniri AD8AN AD8AN Subiect=titlu de proprietate Va rog sa ma ajutati,cu raspunsurile dumneavoastra,pentru care va multumesc anticipat,raspunsuri referitoare la urmatoarele ... (vezi toată discuția)