avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... societatea are codul CAEN 4120, este obligatoriu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

societatea are codul CAEN 4120, este obligatoriu salariul minim ...

societatea are codul CAEN 4120, este obligatoriu salariul minim constructii chiar daca societatea nu obtine efectiv venituri aferente acestui cod? multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum fac inregistrarile in revisal pentru cei care lucreaza in comert? r_ionela r_ionela Buna ziua, am o firma care are ca si cod caen 4120-contructii, iar ca activitate secundara comert 4711.Intrebarea mea este cum fac inregistrarile in revisal ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o firma care activeaza in domeniul constructiilor ... cora.construct cora.construct Buna ziua : am o firma care activeaza in domeniul constructiilor , cod CAEN 4120 . Societatea nu se incadreaza la facilitatile fiscale potrivit art 50 alin 5 ... (vezi toată discuția)
Cod caen punct de lucru constructii ROXANAP. ROXANAP. Buna ziua, Doresc sa imi autorizez pe punctul de lucru codul caen 4120, dar codul principal doresc sa il pastrez pe acelasi (7820), ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)