avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum fac inregistrarile in revisal pentru cei care ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum fac inregistrarile in revisal pentru cei care lucreaza in comert?

Buna ziua, am o firma care are ca si cod caen 4120-contructii, iar ca activitate secundara comert 4711.Intrebarea mea este cum fac inregistrarile in revisal pentru cei care lucreaza in comert.
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:42, 23 Octombrie 2020
Inregistrarile in REVISAL se fac la fel ... nu exista diferente intre codurile CAEN .. in REVISAL se poate introduce doar un singur cod CAEN.
Multumesc,
Si contractele de munca se integistreaza cu salariul minim in constructii ? Nu?
La infiintare societate, iar dupa primul an, in functie de cifra de afaceri ( daca ponderea de venituri este mai mare din comert decat din constructii nu mai beneficieaza de reducerile fiscale pentru constructii )
Pentru societățile comerciale nou-înființate, respectiv înregistrate la registrul comerțului începând cu luna ianuarie, cifra de afaceri se calculează cumulat de la începutul anului, inclusiv luna în care se aplică scutirea ... salariul va fi salariul minim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim în constructii oug 114/2018 pentru cod caen activitate principala sau secundară? cyan cyan In cazul în care o societate comerciala are cod CAEN 4222 pentru activitatea principala și cod CAEN 2511 in actul constitutiv ca activitate secundara, ... (vezi toată discuția)
Salarii in constructii potrivit oug 114/2018 mirela1984 mirela1984 Buna ziua! Am rugamintea sa ma lamuriti in privinta maririi salariului brut pt constructii. Mentionez ca am o I.I. cu domeniu principal de activitate - ... (vezi toată discuția)
Coduri caen magazin alimentar, automat cafea, organizare evenimente si lucrari constructii boggieuk boggieuk Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu cateva coduri CAEN, in speta : -codul caen pentru a functiona ca magazin alementar; -codul caen pentru cafea (pentru a ... (vezi toată discuția)