avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am fost sanctionat de Politia locala cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am fost sanctionat de Politia locala cu amenda contraventionala ...

Buna ziua, am fost sanctionat de Politia locala cu amenda contraventionala pentru lipsa autorizatie functionare, iar complementar s-a dispus suspendarea activitatii pana la obtinerea autorizatiei.
Am toate dosarele depuse, la toate institutiile,, insa inca nu au emis autorizatii, nici dupa 3 luni. Daca contest acest proces verbal, pot functiona pana la finalizarea procesului (se suspenda masura complementara... cum este in cazul permiselor de conducere de exemplu?)
MUltumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: sustinere_Tehnica , utilizator 18:04, 21 Decembrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangerea suspenda executarea? leusan leusan Este urmatoarea situatie; s-a intocmit pr-verbal contrav.de politie, s-a dispus sanctiunea principala amenda si complementara suspendarea dreptului de a ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere LauraDorel LauraDorel Am contestat un proces verbal in instanta, proces verbal prin care, pentru contraventia prevazuta de art 41, alin 1 din OUG 195/2002 (vehiculele trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar icristi icristi Astazi 15.11.2009 am fost inregistrat de un aparat radar pe DN2, in afara localitatii Cotorca cu viteza de 136 km/h. Echipajul Radar se afla in mers, venind pe ... (vezi toată discuția)