avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce procent din cheltuieli și utilități pe sediu pfa?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce procent din cheltuieli și utilități pe sediu pfa?

Bună ziua! Ca PFA, ce procent din cheltuieli și utilități aș putea înregistra și deduce, la apartamentul care e sediu social cu contract de comodat? Aș putea întocmi un act adițional, având în vedere că lucrez cel mai mult online, deci desfășor activitate la sediu, care e însă și locuință personală? Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
Ultima modificare: Joi, 22 Decembrie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Firma de apartament: contract de comodat pt sediu profesional EnikoMolnar EnikoMolnar Buna ziua, am o nelamurire cu privire la plata impozitului pe cladiri. Am un SRL infiintat in propria locuinta iar in contractul de comodat s-a specificat ... (vezi toată discuția)
Impozitarea cladirilor dupa noul cod fiscal cristianba cristianba Buna ziua, La completarea Declaratiei de impunere privind imozitul pe cladiri pt persoane fizice pt anul 2016, nu sunt sigur daca incadrez corect locuinta, ... (vezi toată discuția)
Firma fără activitate la sediul social silviub1234 silviub1234 Bună ziua, sunt administratorul unei firme care are sediul social în apartamentul pe care îl dețin ca persoana fizica. La înființarea firmei mi s-a cerut ... (vezi toată discuția)