avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cat e platit concediul maternal daca ai avut concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cat e platit concediul maternal daca ai avut concediu de risc ...

Cat e platit concediul maternal daca ai avut concediu de risc maternal?
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 17:10, 29 Decembrie 2022
(suma salariilor brute din ultimele 6 luni/suma zilelor de stagiu din ultimele 6 luni) x 75% x numar zile de concediu medical
Ultima modificare: Vineri, 23 Decembrie 2022
magiccom, utilizator
Daca imi iau concediu de risc maternal, indemnizația de crestere a copilului va fi mai mica decât dacă nu l-as lua?
Depinde de salariul pe care il primiti dv indemnizația nu poate fi sub 1.314 de lei (aceasta valoare se poate modifica din martie 2023) și nici peste 8.500.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de risc maternal Agripin Agripin Ma puteți ajuta va rog cu calculul unui concediu de risc maternal ? Salariul brut pe luna octombrie a fost 2200, iar din noiembrie a fost 2520. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Concediu de risc naternal Adi96 Adi96 Cat trebuie sa iau indemnizatie pt concediu de risc maternal daca pe ultimele 6 luni media bruta a salariilor este 10.481. Totalul zilelor lucratoare este de ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal si concediu prenatal ELENAGOGONEA ELENAGOGONEA Buna ziua , Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum se calculeaza riscul maternal si concediul prenatal? din cate am citit riscul maternal este 75% ... (vezi toată discuția)