avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce pot face in caz de neplata salariu avand contract ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce pot face in caz de neplata salariu avand contract pe perioada ...

Ce pot face in caz de neplata salariu avand contract pe perioada nedeterminata?

Sunt angajat nou la o firma straina cu birou in Romania, am contract de munca pe perioada nedeterminata care este inregistrat (cred) la Ministerul Muncii. Activitatea mea este home based, adica de acasa, iar firma care m-a angajat este in alt judet. Intrebarea era, fiind prima luna de munca, daca respectivii deci sa nu ma plateasca, ce pot face exact? Plangere la Inspectia Muncii? Intrebarea si nelamurirea mea vine pe un fond de neincredere si as vrea sa stiu ce pot face dpdv legal in caz ca sunt tepuit.
Ultima modificare: Vineri, 23 Decembrie 2022
Horia156, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:03, 23 Decembrie 2022
Puteti sesiza ITM in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Este necesara prezenta fizica la ITM pentru a verifica veridicitatea unui CIM? Sau pot trimite e-mail si primi raspuns tot pe mail?
Incercati si prin e.mail, dar sa aveti confirmare de primire.
Notificarea scrisa poate fi trimisa si prin posta cu confirmare de primire.
Sesizarea ITM+ului o puteti face si online.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca soldat cu deces Chirila Gica Chirila Gica Pe 31 martie 2018 soțul meu a căzut la serviciu de pe o scara de la o înălțime de 4m. A decedat pe loc. Luna aceasta se face 1 an ce când nu am primit ... (vezi toată discuția)
Reclamatie itm euangajat euangajat Vreau sa fac o reclamatie la ITM ultimului meu angajator. Pe site-ul lor am gasit si o adresa de email, pot sa trimit reclamatia acolo sau trebuie sa ma duc ... (vezi toată discuția)